Carila di sini beb...

Bagila hamster ni makan..

Nak bagi makan, klik saja dalam kotak tu..
Nak bagi minum, klik penutup botol susu tu..
Nak dia jalan di bulatan balik, klik butang tengah bulatan tu..

Lampu Solar

Wallpaper RR Raudah

Acuan Simen

Acuan Simen
Klik di sini untuk melihat pelbagai gambar dari pelanggan

KISAH PUTERI RAJA RATU

Wednesday, October 6, 2010

Kena pergi Kursus ISO

Alamak Ratu pun terlibat sama lah kena pergi kursus ISO 9001:2008 yang diadakan di Ancasa Hotel. Aduh hai !!! Ingatkan nak lari tadi. Lari punya lari tersangkut juga. Nama sudah tersenarai dalam kursus tu. Kursus ini bertajuk "AWARENESS TRAINING". Tak per lah, dapat makan percuma kan untuk PAGI.. TENGAH HARI.. PETANG.. Peh, kenyang perut.. Ni sebelum pergi ni kena laparkan perut dulu ni. Haha. Ni nak pergi kursus ni untuk tambahkan pengetahuan ker untuk makan. Hehe. Tapi bila nak dapat Sijil ni. hehe. Layak ker Ratu dapat sijil. haha.

Ini adalah gambar kaum-kaum ADAM ya yang hadir semasa kurus tersebut. Kaum HAWA duduk di belakang tabir. Bukan MALU untuk bergambar. Tapi kami kaum HAWA boleh jadi pemerhati dan tengok siapa yang perut tak dapat dikempiskan semasa berposing.. gaya berposing.. control MACHO ke tidak kaum ADAM ni kan.. hUA.. hUA.. hUA..

Ratu difahamkan gambar ini akan digantung nanti di pejabat. Emm.. Tapi tak nampak kelibat gambar ni pun.. Emm, siapa nak jawab ni. HEHE. Apa-apa pun makanannya memang best. Menu petang dan paginya licin Ratu dan rakan Ratu kerjakan. hehe.. kursus.. kursus jugak.. tapi perut perlu diisi juga kan.

Tatapan dari,

Kipas Solar

Kipas Solar
klik la gambar ni.. boleh juga call 012-6844870/ 017-2120267