Carila di sini beb...

Bagila hamster ni makan..

Nak bagi makan, klik saja dalam kotak tu..
Nak bagi minum, klik penutup botol susu tu..
Nak dia jalan di bulatan balik, klik butang tengah bulatan tu..

Lampu Solar

Wallpaper RR Raudah

Acuan Simen

Acuan Simen
Klik di sini untuk melihat pelbagai gambar dari pelanggan

KISAH PUTERI RAJA RATU

Tuesday, February 22, 2011

Alhamdulillah.. Rezeki Raja Ratu tahun ini..

Pertama sekali, agak lama Ratu tak update blog ni. Emm, kesihatan Ratu agak terganggu sejak kebelakangan ni. Harap maklum.. Hehe.. Emm.. tapi cam ner nak mulakan cerita berkaitan tajuk di atas ini pun Ratu tak tahu. Ok cam ni lah.. Ratu perlu ceritakan juga untuk dikongsikan kegembiraan Raja Ratu ni kepada semua pengunjung kami terutama sekali pengunjung setia kami.

Ceritanya bermula kini.. Hehe.. Sebelum Tahun Baru Cina lepas, Raja dah mula LOYA-LOYA.. MUNTAH-MUNTAH.. PENING-PENING.. 2 ke 3 hari selepas tu, Ratu pula yang kena LOYA-LOYA.. MUAL-MUAL.. Ratu pun agak terkejut bila kebetulan pada suatu hari.. walaupun di lokasi yang berlainan.. Raja & Ratu mula makan jeruk mangga pada hari yang sama.. Emm..Ratu & Raja mula mensyaki sesuatu yang berlaku kepada kami. JEN.. JEN.. JEN.. Pada ketika itu, Raja outstation, jadi Ratu menunggu kepulangan Raja. Kami tidak mahu membuat sebarang spekulasi selagi kami belum mendapat kepastian. CEWAH !!!! berdebar-debar tak korang nak menunggu kesudahan cerita ni.. Hehe..

Pada hari kepulangan Raja, Ratu memngambil keputusan untuk membuat PREGNANT TEST yang Ratu beli di farmasi. Ratu test pagi tu.. Tapi Ratu cepat-cepat simpan balik PREGNANT TEST tu di dalam kotak & tak berani nak tengok keputusannya. Ratu simpan baik-baik kotak tu di dalam laci bilik.

Malam tu Raja sampai di rumah.. sebelum tidur Ratu menarik tangan Raja & mengambil kotak yang mengandungi keputusan kepada jawapan segala persoalan Raja & Ratu. Tapi sebelum buka, Ratu lari dulu.. Haha.. Tak sanggup tengok la konon.. Hehe.. Ya la kami pernah membuat PREGNANT TEST juga sebelum ni tapi keputusannya negatif. Jadi, Ratu agak fobia sikit untuk melihat keputusannya takut keputusan yang sama seperti sebelum ini.

Sebelum buka, Ratu memberitahu Raja kalau keputusannya POSITIF, ada 2 garisan yang akan keluar dari PREGNANT TEST tu. Kalau NEGATIF pula hanya ada 1 sahaja garisan yang akan keluar. Bila Raja buka & lihat sendiri keputusannya. Inilah keputusannya.


Raja dengan gembiranya memberitahu Ratu ada 2 GARISAN pada PREGNANT TEST tu. Ratu terus mendapatkan Raja. Raja & Ratu terus terdiam kegembiraan. TERKAKU SEKETIKA. MULUT TAK TERKATA APA. Apa yang kami tunggukan akhirnya dimakbulkan. Alhamdulillah, rezeki Raja & Ratu tahun ini. Raja terus memeluk Ratu sebagai tanda kegembiraan.

Beberapa hari selepas itu, Raja & Ratu ke klinik untuk mendapatkan kepastian di samping kami ingin juga mengetahui tarikh kelahiran CAHAYA MATA ini. Selepas itu, kami terus memberitahu ibubapa Raja & Ratu bahawa mereka bakal mendapat cucu.

DOA-DOAKAN SEMOGA RATU & KURNIAAN ILAHI INI SIHAT..
DAN RATU DAPAT MELAHIRKANNYA DENGAN SELAMAT..
AMIN.. AMIN.. AMIN..


Tatapan dari,

Kipas Solar

Kipas Solar
klik la gambar ni.. boleh juga call 012-6844870/ 017-2120267