Carila di sini beb...

Bagila hamster ni makan..

Nak bagi makan, klik saja dalam kotak tu..
Nak bagi minum, klik penutup botol susu tu..
Nak dia jalan di bulatan balik, klik butang tengah bulatan tu..

Lampu Solar

Wallpaper RR Raudah

Acuan Simen

Acuan Simen
Klik di sini untuk melihat pelbagai gambar dari pelanggan

KISAH PUTERI RAJA RATU

Monday, July 11, 2011

Selamat Pengantin Baru Farah

Raja Ratu perkenalkan dulu siapa sebenarnya Farah. Farah ni sebenarnya sepupu Raja. Dialah orangnya yang menjadi pengapit Ratu sewaktu perkahwinan Raja Ratu di rumah keluarga Raja dahulu. Kali ini giliran Farah pula melangsungkan perkahwinannya. Sebenarnya ibu Raja memang ada memaklumkan kepada Raja Ratu tentang tarikh perkahwinan Farah sebelum ini. Tapi Ratu tidak pasti pada ketika itu sama ada Raja dapat menghadiri majlis Perkahwinan sepupunya ataupun tidak nanti. Ini kerana Raja ketika itu outstation.

Pada hari majlis perkahwinan Farah ini, Raja memaklumkan kepada Ratu bahawa dia tidak dapat menghadiri majlis tersebut. Jadi Ratu mengambil tindakan mengajak ibubapa Ratu menemani Ratu untuk menghadiri majlis tersebut. Farah memilih warna putih sebagai tema perkahwinannya. Pelaminnya putih.. Baju pengantin putih.. Khemah juga bertemakan putih.. Ibubapa pengantin pun memakai baju berwarna putih..

Emm.. inilah gambar pelaminnya,
Ini pula gambar pengantinnya, Farah..Akhir kata, SELAMAT PENGANTIN BARU kepada Farah. Semoga berkekalan hingga ke anak cucu. AMIN..

Tatapan dari,

Kipas Solar

Kipas Solar
klik la gambar ni.. boleh juga call 012-6844870/ 017-2120267