Carila di sini beb...

Bagila hamster ni makan..

Nak bagi makan, klik saja dalam kotak tu..
Nak bagi minum, klik penutup botol susu tu..
Nak dia jalan di bulatan balik, klik butang tengah bulatan tu..

Lampu Solar

Wallpaper RR Raudah

Acuan Simen

Acuan Simen
Klik di sini untuk melihat pelbagai gambar dari pelanggan

KISAH PUTERI RAJA RATU

Sunday, May 15, 2016

Hadiri Majlis Perkahwinan Sepupu Ratu

Hari ini Raja dan Ratu bersama-sama ibubapa Ratu menghadiri Majlis Perkahwinan salah seorang sepupu Ratu Intan di Johor Bahru. Majlis Perkahwinan tidak diadakan di rumah bapa sedara Ratu tapi diadakan di salah sebuah kawasan yang agak ekslusif sehinggakan Ratu pun lupa nama kawasan itu. Huhu..

Kami berkumpul di rumah ibu saudara Ratu sebelum kami bertolak beramai-ramai ke Majlis Perkahwinan tersebut. Bapa saudara Ratu ini menggunakan khidmat katering dalam penyediaan makanan untuk para tetamu. Jadi, Raja dan Ratu pun tidak kelam kabut ke Johor Bahru. Kalau masak sendiri kenalah Raja dan Ratu bergerak sehari sebelum majlis bagi membantu mana yang perlu untuk kelancaran majlis itu nanti. 

Sempat juga kami berposing sebelum makan,


Ini pula gambar ke 2,


Sedap juga masakan dari katering yang diambil oleh bapa sedara Ratu ini. Apa-apaun Raja dan Ratu ingin ucapkan tahniah kepada Intan dan suami. Semoga cepat menimang cahaya mata nanti. Semoga berkekalan hendaknya hingga akhir hayat. Ratu mohon maaf kerana gambar pengantin agak kabur dan tidak dapat dikongsikan di sini. Huhu. Maaf Intan.

Tatapan dari,

Kipas Solar

Kipas Solar
klik la gambar ni.. boleh juga call 012-6844870/ 017-2120267