Carila di sini beb...

Bagila hamster ni makan..

Nak bagi makan, klik saja dalam kotak tu..
Nak bagi minum, klik penutup botol susu tu..
Nak dia jalan di bulatan balik, klik butang tengah bulatan tu..

Lampu Solar

Wallpaper RR Raudah

Acuan Simen

Acuan Simen
Klik di sini untuk melihat pelbagai gambar dari pelanggan

KISAH PUTERI RAJA RATU

Wednesday, August 2, 2017

Waa.. Seronoknya Puteri Raja Ratu Beraya


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua. Kali ini Ratu ingin kongsikan gambar aktiviti Puteri Raja Ratu beraya di tadikanya minggu lepas. 

Puteri Raja Ratu yang sibuk beraya di tadikanya, Raja dan Ratu yang kalut. Huhu.. Pulang sahaja dari tadikanya, terus dia mengingatkan Ratu bahawa dia kena memakai baju raya dan membawa kuih raya ke kelasnya pada keesokkan hari. hEHE..

Bukan main excited lagi, malam tu juga Ratu acukan baju raya pada Puteri Raja Ratu. Ratu ingat nak pakaikan baju raya tahun lepas sahaja sebab baju raya tahun ini agak labuh sedikit. Oklah Ratu terus ambil keputusan pakai baju raya tahun lepas. Keesokkan harinya, Ratu memakaikan Puteri Raja Ratu ini baju raya tahun lepas. Tapi, sekali tengok macam tak sesuai pulak. Ratu lak suruh Puteri Raja Ratu tukar balik dan pakai baju raya tahun ini. Aduhhh... Hehe.. Saja je, sekali pandang, baju raya tahun ni pulak nampak lebih cantik di mata Ratu lak pagi tu. Huhu..

Inilah gambar Puteri Raja Ratu bersama-sama rakan-rakan sekelasnya,

Ini pula gambar kedua,
Kali ini kena pakai baju raya.. bawa kuih raya dan pakai kasut raya.. Huhu.. Tak per, janji Puteri Raja Ratu ni seronok.


Tatapan dari,

Kipas Solar

Kipas Solar
klik la gambar ni.. boleh juga call 012-6844870/ 017-2120267