Carila di sini beb...

Bagila hamster ni makan..

Nak bagi makan, klik saja dalam kotak tu..
Nak bagi minum, klik penutup botol susu tu..
Nak dia jalan di bulatan balik, klik butang tengah bulatan tu..

Lampu Solar

Wallpaper RR Raudah

Acuan Simen

Acuan Simen
Klik di sini untuk melihat pelbagai gambar dari pelanggan

KISAH PUTERI RAJA RATU

Wednesday, July 14, 2010

sotong PAUL pun dapat award !!!!

emm, tajuk yang agak menarik.. Walaupun Piala Dunia telah tamat & kita dah tahu siapa pemenangnya. Tapi yang menarik perhatian Ratu & Raja ialah sotong PAUL. Kami agak terkejut dengan tekaan Sotong PAUL yang tepat semuanya. Ni Ratu dah link kan kalau korang nak tengok nak tengok ramalan sotong PAUL yang tepat untuk perlawanan,

1. Antara Argentina vs Jerman Dalam perlawanan ini memang JERMAN menang mengalahkan Argentina 4-0

2. Antara England vs Jerman Dalam perlawanan ini memang JERMAN menang mengalahkan England 4-1

3. Antara Jerman vs Sepanyol Dalam perlawanan ini memang SEPANYOL menang mengalahkan Jerman 1-0. Macam tak percaya saja Sepanyol yang menang.

4. Antara perlawanan lain, iaitu SEPANYOL vs BELANDA, SEPANYOL menang mengalahkan Belanda 1-0 di peringkat akhir. Dengan ini sah lah SEPANYOL Juara Piala Dunia & Belanda di tempat ke 2

5. Antara perlawanan lain, iaitu URUGUAY vs JERMAN, JERMAN menang mengalahkan Uruguay 3-2. Hasil dari persaingan sengit ini menjadikan JERMAN di tempat ke tiga.

Inilah dia video award yang di terima oleh sotong PAUL. Tengoklah betapa gembiranya sotong PAUL menerima award nya sampai dia memeluk award tu..


Sekarang diumumkan berakhirnya perlawanan Piala Dunia 2010, tiada lagi sebarang ramalan yang dikeluarkan oleh Sotong PAUL. Semoga sotong PAUL ini dapat menjalani kehidupan normal tanpa diburu oleh sesiapa untuk membuat sebarang bentuk ramalan lagi kan.. hehe..
Tatapan dari,

0 comments:

Kipas Solar

Kipas Solar
klik la gambar ni.. boleh juga call 012-6844870/ 017-2120267