Carila di sini beb...

Bagila hamster ni makan..

Nak bagi makan, klik saja dalam kotak tu..
Nak bagi minum, klik penutup botol susu tu..
Nak dia jalan di bulatan balik, klik butang tengah bulatan tu..

Lampu Solar

Wallpaper RR Raudah

Acuan Simen

Acuan Simen
Klik di sini untuk melihat pelbagai gambar dari pelanggan

KISAH PUTERI RAJA RATU

Saturday, March 2, 2013

2 Anggota Polis Komando VAT 69 Terkorban Dalam Pencerobohan Di Lahad Datu

Kejadian semalam agak memeranjatkan Ratu apabila mengetahui ada berlaku tembak menembak di Lahad Datu. Kejadian tersebut menyebabkan 2 anggota polis terbunuh setelah terkena serangan mortar di Kampung Tanduo yang menjadi kubu kumpulan penceroboh bersenjata dari Selatan Filiphina. Mereka terkena serangan peluru mortar ketika sedang berkawal di salah satu dari pos di sekitar Kampung Tanduo. 

Ratu pun dapat tahu melalui facebook yang mana ada menyiarkan gambar 2 anggota yang tebunuh dalam operasi pencerobohan di Lahad Datu. Inilah gambarnya anggota yang terlibat,


Ratu ingin mengucapkan takziah kepada keluarga arwah Zulkifli b. Mahat yang mana Ratu difahamkan balunya kini tengah mengandung. Peh !!! Satu tamparan yang hebat buat dirinya dalam keadaannya sebegini. Kecian anak yang bakal dilahirkan itu tidak dapat merasai langsung kasih sayang arwah sebagai bapa. Sedih Ratu mendengar keadaan balu yang beberapa kali pengsan apabila mengetahui kehilangan suaminya. Begitu jugalah salam takziah Ratu kepada keluarga Sabarudin b. Daud. Marilah kita sedekah Al-Fatihah kepada mereka berdua. Al-Fatihah ..

Tatapan dari,

Kipas Solar

Kipas Solar
klik la gambar ni.. boleh juga call 012-6844870/ 017-2120267