Carila di sini beb...

Bagila hamster ni makan..

Nak bagi makan, klik saja dalam kotak tu..
Nak bagi minum, klik penutup botol susu tu..
Nak dia jalan di bulatan balik, klik butang tengah bulatan tu..

Lampu Solar

Wallpaper RR Raudah

Acuan Simen

Acuan Simen
Klik di sini untuk melihat pelbagai gambar dari pelanggan

KISAH PUTERI RAJA RATU

Tuesday, April 25, 2017

Aktiviti Berbasikal Bersama Puteri Raja Ratu

Hujung minggu kali ini mula terfikir sudah lama tidak bawa Puteri Raja Ratu bersiar-siar. Memandangkan Isnin pun cuti umum iaitu cuti bersempena Pertabalan Agung maka Ratu pun ingin melakukan satu aktiviti bersama-sama Puteri Raja Ratu.

Intai punya intai.. Tanya punya tanya.. Ratu pun tertarik untuk ke Menara Taming Sari Melaka untuk aktiviti berbasikal bersama-sama Puteri Raja Ratu. Puteri Raja Ratu bukan main suka lagi berjalan-jalan ke kawasan persekitaran menaiki basikal. Badan pun keluar peluh. Tambah lagi boleh bawa si kecil tengok bot dan bangunan merah sekitar tu. 


Mulalah kami berdua melakukan aktiviti berbasikal,


Puteri Raja Ratu duduk di hadapan Ratu di tempat duduk yang disediakan. Tapi dia tak kayuh, Ratu yang kayuh. Dia relax dapat tengok pemandangan yang lebih luas dan selesa berbanding jika duduk di belakang.


Kayuh punya kayuh terasa penat la pulak. Emm, Puteri Raja Ratu sudah nampak taman permainan pulak. Emm, apa lagi. Dia minta berhenti. Dia nak main sekejap. Katanya sekejap jer, 10 minit jer. Huhu.. Iyalah. Dapat juga Ratu berehat jap kan.


Dah habis kayuh, terasa penat gak. Terlepak jap. Tapi memang terasa seronok. Tapi yang penting Puteri Raja Ratu seronok. Hehe.

Tatapan dari,

Kipas Solar

Kipas Solar
klik la gambar ni.. boleh juga call 012-6844870/ 017-2120267