Carila di sini beb...

Bagila hamster ni makan..

Nak bagi makan, klik saja dalam kotak tu..
Nak bagi minum, klik penutup botol susu tu..
Nak dia jalan di bulatan balik, klik butang tengah bulatan tu..

Lampu Solar

Wallpaper RR Raudah

Acuan Simen

Acuan Simen
Klik di sini untuk melihat pelbagai gambar dari pelanggan

KISAH PUTERI RAJA RATU

Friday, November 30, 2012

Kemaruk Drama Bersiri ADAM & HAWA

Musim drama bersiri 'Adam dan Hawa' dan bermula.. Kalau dulu sibuk dengan filem Ombak Rindu yang mendapat sambutan hangat di pasaran. Penuh panggung sehingga mencecah kutipan sekitar RM7 juta. Kali ni, drama bersiri ni menjadi sebutan ramai peminat terutama sekali peminat Aaaron Aziz. Ratu pun tidak ketinggalan untuk menontonnya. Haha..

Apa-apa hal pun ni Ratu link semua episod drama bersiri ni dari episod 1 hingga episod 80. Kalau korang nak tengok, klik setiap episod yang tertera di bawah. Nanti korang leh tengok ceritanya. Ratu pun sebenarnya dapat link ni dari Welcome to Blog P.A.

Episod 1      Episod 2      Episod 3      Episod 4      Episod 5  
Episod 6      Episod 7      Episod 8      Episod 9      Episod 10   
Episod 11    Episod 12    Episod 13     Episod 14    Episod 15
Episod 16    Episod 17    Episod 18     Episod 19    Episod 20
Episod 21    Episod 22    Episod 23     Episod 24    Episod 25
Episod 26    Episod 27    Episod 28     Episod 29    Episod 30
Episod 31    Episod 32    Episod 33     Episod 34    Episod 35
Episod 36    Episod 37    Episod 38     Episod 39    Episod 40
Episod 41    Episod 42    Episod 43     Episod 44    Episod 45
Episod 46    Episod 47    Episod 48     Episod 49    Episod 50
Episod 51    Episod 52    Episod 53     Episod 54    Episod 55
Episod 56    Episod 57    Episod 58     Episod 59    Episod 60
Episod 61    Episod 62    Episod 63     Episod 64    Episod 65
Episod 66    Episod 67    Episod 68     Episod 69    Episod 70
Episod 71    Episod 72    Episod 73     Episod 74    Episod 75
Episod 76    Episod 77    Episod 78     Episod 79    Episod 80

Akhir kata, SELAMAT MENONTON !!!!! 

Tatapan dari,

Kipas Solar

Kipas Solar
klik la gambar ni.. boleh juga call 012-6844870/ 017-2120267