Carila di sini beb...

Bagila hamster ni makan..

Nak bagi makan, klik saja dalam kotak tu..
Nak bagi minum, klik penutup botol susu tu..
Nak dia jalan di bulatan balik, klik butang tengah bulatan tu..

Lampu Solar

Wallpaper RR Raudah

Acuan Simen

Acuan Simen
Klik di sini untuk melihat pelbagai gambar dari pelanggan

KISAH PUTERI RAJA RATU

Sunday, June 14, 2015

Hari J-Card AEON Jaya Jusco

Beberapa hari lepas AEON Jaya Jusco ada membuat hari J-Card yang mana Ratu rasa promosinya sangat mengancam kalbuku. Tapi Ratu terkilan sedikit sebab hari J-Card ini diadakan pada pertengahan bulan. Jadi, perbelanjaannya terbatas sedikit. Niat Ratu kali ini hendak borong barang rumah dan membeli keperluan raya untuk Puteri Raja Ratu dan ibu Ratu serta ibu mertua Ratu.

Beli barang kecil-kecil pun, sekali borong penuh juga troli. Belum lagi dalam kereta. Huhu.. Ratu tengok baju raya untuk Puteri Raja Ratu dan membeli kasut raya untuknya. Inilah yang Ratu beli. 


Inilah kasut raya untuk Puteri Raja Ratu. Emm, Puteri Raja Ratu ini tak habis-habis membelek kasut barunya.


Ini pula Ratu borong bantal untuk rumah baru Raja Ratu. Bantal ini harganya RM1++. Tapi sekarang ini tengah promosi harga RM99 dapat 2 bantal. Apa lagi, Ratu pun kebas. Sebab Ratu memang sedang mencari bantal ini. Bantal ini ada jaminan selama 3 tahun.


Ini pula Ratu belikan kasut untuk ibu Ratu dan ibu mertua Ratu. Design kedua-duanya sama cuma warnanya sahaja yang berbeza. Kasut untuk ayah Ratu, Ratu belum beli lagi. Nanti tunggu hujung bulan ini. Raja Ratu akan belikan. Huhu.


Inilah keadaan dalam kereta selepas bershopping untuk hari ini. Penuh kan. Tempat duduk belakang ini hanyalah untuk diduduki oleh barang-barang ini. Huhu.


Alhamdulillah, selesai hajat Ratu untuk membeli barang untuk Puteri Raja Ratu dan ibu Ratu serta ibu mertua Ratu. Nanti kasut untuk ayah Ratu pula akan Ratu belikan.

Tatapan dari,

Kipas Solar

Kipas Solar
klik la gambar ni.. boleh juga call 012-6844870/ 017-2120267