Carila di sini beb...

Bagila hamster ni makan..

Nak bagi makan, klik saja dalam kotak tu..
Nak bagi minum, klik penutup botol susu tu..
Nak dia jalan di bulatan balik, klik butang tengah bulatan tu..

Lampu Solar

Wallpaper RR Raudah

Acuan Simen

Acuan Simen
Klik di sini untuk melihat pelbagai gambar dari pelanggan

KISAH PUTERI RAJA RATU

Monday, April 22, 2013

Harga Emas Turun

Tutup mulut kamu semua.. Tenganga mulut tu takut dimasuk lalat. Jangan terkejut. Tapi kalau berita-berita sebegini mesti ramai yang tahu akan kedudukan harga emas kini. Apa kita nak buat ? Bagi mereka yang ingin melabur boleh gunakan masa itu untuk melabur. Bagi Ratu pula yang baru sahaja menghabiskan sejumlah wang untuk urusan pembelian rumah. Jadi, Raja Ratu perlu menghadkan jumlah pengeluaran wang dulu buat masa ini.

Bagi mereka yang ingin membeli emas untuk tujuan hantaran perkahwinan, pertunangan ataupun merisik. Ratu cadangkan masa ini adalah sesuai untuk membeli. Sebab harganya memanglah murah. Bagi mereka yang ingin membeli untuk bergaya di Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelma nanti, ambil lah peluang ini untuk membeli. Tak rugi beb !!!

Kenapa harga emas turun ???? Ratu difahamkan ianya berpunca :-
1. Apabila Cypus mengambil keputusan untuk menjual kira-kira 13.9 tan rizab emas milik negara itu sebagai dana suntikan untuk pemulihan ekonomi semasa negara tersebut.

2. Lantas ekoran kebimbangan para pelabur setelah melihat tindakan Goldman Sachs menurunkan paras harga ramalan prestasi purata harga emas bagi tahun ini, maka pelabur-pelabur jangka pendek yang lain (trader) turut menjual rizab emas milik mereka.

3. Pelabur-pelabur ini yang telah menjual pegangan ekuiti dalam pelaburan emas ini difahamkan mereka terus membeli Bond sebagai langkah menyelamatkan nilai Dollar dari terus merundum ekoran laporan mengenai sentimen pengguna yang buruk pada 12 April lepas.

Jadi, apa yang berada dalam kotak fikiran kita? Apa yang dijangkakan di sini. Faktor ini boleh menyebabkan harga emas boleh jatuh lagi. Tapi, ianya boleh naik laju selepas ini. Jadi, gunakan kesempatan ini.

Inilah gambar jongkong emasnya. Siapa NAK !!! Angkat tangan ??? SAYA !!!!!Tatapan dari,

Kipas Solar

Kipas Solar
klik la gambar ni.. boleh juga call 012-6844870/ 017-2120267